Behandeling

Virtuele Maagband

Persoonlijke hypnotherapie sessies

In vijf behandelingen reken je af met ongezonde eetgewoonten en krijgt je onderbewustzijn de opdracht om op een veilige manier af te vallen.

Korte wachtrij

Je kunt meestal binnen 15 werkdagen terecht.

Snel resultaat

Doorbreek je oude patronen in enkele maanden.

Tot de kern

Onder hypnose bereik je gedachten, gevoelens en herinneringen waar je anders niet bij kan.

Echte successen

95% van mijn cliënten ervaart minder angst en paniek na een traject van van zes weken.

Hoe werkt een virtuele maagband?

Door middel van hypnotherapie is het mogelijk om een echt werkende, maar niet bestaande maagband te plaatsen. Bewust weet je natuurlijk dat je geen echte maagband hebt, maar jouw onbewuste gelooft het wel. En als je onbewuste het gelooft, dan val je dus gewoon echt af. Ik gebruik hiervoor een virtuele (denkbeeldige) maagband.

Diepere oorzaken

Naast het plaatsen van de virtuele maagband gebruik ik nog andere technieken om de diepere oorzaken achter het eten op te sporen en te veranderen. In je onbewuste zitten al je herinneringen, je emoties en dus ook de oorzaken achter jouw eetpatroon. Sommigen eten uit frustratie, verveling, stress, boosheid of andere emoties.

Tijdens het programma leer ik je om andere, nieuwe gewoonten op onbewust niveau aan te maken. Gewoontes die je wel kunt volhouden. Er is geen ontzegging van voeding, je gaat gewoon vanzelf anders eten en je leert weer luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt. Dit resulteert in een regelmatige en stapsgewijze weg naar jouw streefgewicht. Gewicht verliezen zonder dieet. Wie wil dat niet?

Tijdens het programma geef ik jouw onbewuste de opdracht om af te vallen op een voor jou veilige manier, in jouw tempo dat past bij een voor jou gezond lichaam.

Vrijblijvend kennismaken?

Voordat we een traject aangaan neem ik altijd telefonisch contact op om naar je verhaal te luisteren. Verder krijg je alle tijd om vragen te stellen.

  Afvallen door hypnose

  Waarom je mindset bepalend is om succesvol af te vallen met een regulier afslankdieet.

  Je kent het wel, maandag begin ik. Vol overgave en toewijding begin je aan weer een nieuw dieet. De eerste dagen gaat het ook nog prima. Maar zodra het weekend is, geef je alweer op. Want er is altijd een leuk feestje, een gezellig etentje of een leuke serie op Netflix. Je baalt van jezelf, en snapt niet hoe het kan dat je weer terug bent gevallen in je oude patronen.

  Het lijkt wel alsof je geen controle hebt over die onbewuste patronen, alsof het een automatisme is. Herken je dit ook?

  Dan herken je dit waarschijnlijk ook:

  ✪ Elk weekend zeg je tegen jezelf: Maandag begin ik.
  ✪ Dat je in een pashokje staat te huilen omdat je weer een maat groter moet pakken.
  ✪ Dat je elke morgen je weer afvraagt wat je vandaag nou weer aan moet trekken.
  ✪ Dat je een leuk colbertje hebt gezien, en dat je tijdens het passen erachter komt dat je armen er niet in passen.
  ✪ Dat je je verschuilt achter grote sjaals, je steeds aan je shirts trekt om je vetrollen minder op te laten vallen, en je jas op je schoot legt zodat mensen je dikke buik niet kunnen zien.

  ✪ Dat je al veel verschillende diëten hebt geprobeerd, maar dat het steeds niet lukt om het vol te houden, en je dan eindigt met nog meer kilo’s dan daarvoor.
  ✪ Dat je niet in spiegels wilt kijken, om over winkelruiten maar te zwijgen.
  ✪ Dat je 3 of meer verschillende maten kleding in de kast hebt hangen en het merendeel je niet past.
  ✪ Dat je een terrasje wilt pakken of uit eten wil gaan, maar dan eerst checkt welke stoelen er staan, want te krappe stoelen is gênant.
  ✪ Dat je benen tegen elkaar aan schuren als je een rok of jurk aandoet.
  ✪ Dat je jaloers bent op mensen die slanker zijn dan jij, en niet snapt waar zij zich zorgen over maken als zij aangeven ook niet blij te zijn.

  Wilskracht alleen is vaak niet voldoende

  Alle cliënten die ik heb geholpen om definitief gewicht te verminderen, hadden al een lange geschiedenis achter de rug met tal van pogingen hiertoe. Waarschijnlijk herken jij dit ook wel. De meeste diëten hadden ze al geprobeerd. Ze weten precies wat calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten zijn. Ze worden gek van de tegenstrijdige berichten en het constante gejojo. Na elk dieet loopt het gewicht weer op. Het is ook om gek van te worden. Bewust wil je wel, maar je onbewuste doet nog niet mee. Je start elk dieet op wilskracht, en dat is helaas niet voldoende.

  Laat mij je helpen

  Veel gestelde vragen

  Heb je vragen? Bekijk onderstaande antwoorden of neem contact op.

  • Ervaringen met een virtuele maagband

   Stukje tekst als intro toevoegen. De ervaringen zijn voornamelijk … Al zoveel mensen geholpen, de ervaringen van mijn cliënten zijn in de meeste gevallen heel positief. Niet alleen mentaal, maar ook fysiek echte verandering.

   Bekijk hieronder de ervaringen van mensen die je voorgingen.

  • Wat kost een virtuele maagband?

   De virtuele maagband is een traject van vijf sessies waarbij ik niet alleen een virtuele maagband plaats, maar je gaat ook op zoek naar de achterliggende eetproblemen. Als je een emotionele eter bent, dan is alleen een dieet volgen niet voldoende. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact met me op. Dit traject is een investering in jezelf van € 699,- en duurt bij elkaar drie a vier maanden.

  • Krijg ik mijn virtuele maagband vergoed?

   Helaas wordt dit programma niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Wist je dat dit programma in Engeland wel officieel wordt vergoed?

  Recensies

  Ervaringen met de virtuele maagband.

  • 〝Mijn eetlust is veranderd〞

   'In het begin had ik nog mijn twijfels over de virtuele maagband. Zou het echt kunnen? Raak ik wel in hypnose? Kunnen we ons brein dit echt laten geloven? Niets is minder waar. Ik heb gewoon geen zin meer om te snoepen, mijn eetlust is veranderd en ik voel me als herboren. Ik heb meer energie en ben langzaam meer aan het bewegen. Mijn streefgewicht heb ik al bijna bereikt. Het werkt heel ontspannend. Heel fijn om te ervaren en het geeft me veel vertrouwen voor de toekomst.' - Els

  • 〝Ik had echt de hoop opgegeven〞

   'Ik denk dat ik alle diëten heb geprobeerd. In het begin hield ik het meestal goed vol en viel ik ook steeds af, maar nooit kwam ik op mijn streefgewicht. En mijn streefgewicht was echt niet overdreven, want zelfs als ik die zou bereiken, dan had ik nog steeds een BMI van 26, dus licht overgewicht. Het gevolg van elk dieet was dat ik uiteindelijk weer vreetbuien kreeg. Weer zoveel geld in de prullenbak en na verloop van tijd alle kilo’s er weer aan. Ik baalde er enorm van. Natuurlijk heb ik ook geïnformeerd naar een maagverkleining in het ziekenhuis, maar daar kwam ik niet voor in aanmerking. Ik had echt de hoop opgegeven en me er al bijna bij neergelegd dat ik als tikkertje door het leven moest.

   Toen ik mezelf op foto’s van een bruiloft van een vriendin zag, schrok ik me rot. Ben ik dat? Op de één of andere manier zag ik mezelf nooit zo. Als ik voor de spiegel stond, dan leek het wel mee te vallen, maar toen ik mezelf zittend op die foto zag, schrok ik heel erg. Ik heb vreselijk gehuild en besefte dat er nu echt wat moest gebeuren, want ik werd er zo ongelukkig van. Dus maar weer eens moedeloos het internet op, op zoek naar dat ene dieet dat me nu moest gaan helpen. Wat ben ik blij dat ik uiteindelijk op de site van Femke terecht kwam. Ik had nog nooit gehoord van een virtuele maagband. Ik ben me gaan inlezen, en kreeg weer hoop op een slanker leven. Zou dit dan de oplossing zijn? Ik heb best nog even getwijfeld en heb uiteindelijk besloten dat ik het waard ben. En dat was het beste besluit ooit. Ik leerde dat mijn eetpatroon een reden had. En met hypnose bleek dat al snel opgelost. Inmiddels is mijn BMI 24,7. Ik heb weer maat 38 en voel me helemaal geweldig. Femke, nogmaals bedankt voor de begeleiding.' - Saskia

  • 〝Nooit gedacht dat dit zo goed zou werken〞

   'Hoi Femke, het gaat super met me. Nooit gedacht dat dit zo goed zou werken. Praktisch geen last van terugval en ik weet nu dat als ik een keer in de fout ga, dan rijd ik een extra rondje op de rotonde om mijn weg weer verder de vervolgen. Dit zorgt ervoor dat ik zoveel minder stress heb. En doordat ik dat weet, hoef ik ook niet zo nodig meer. Inmiddels ben ik 28 kilo kwijt. Nog een kilo of 10 en dan heb ik mijn doel bereikt. Het verschil is gigantisch. Ik pas weer gewoon confectiematen en dat is heerlijk. Gewoon wat uit de winkel kiezen en in het pashokje erachter komen dat ik nog een maakt kleiner nodig heb. 🙂 Geen huilbuien meer in de pashokjes. Wat een verademing. Ik ben zo blij! Ik luister nog regelmatig naar jouw mp3 en ik weet zeker dat die laatste 10 kilo me ook gaan lukken. Ik heb er alle vertrouwen in! Groetjes, Petra'

  • 〝Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen〞

   'Hoi Femke, ik ben nog niet op mijn streefgewicht, maar wel bijna. Hoe fijn is dat. Ik had het nooit durven dromen. Ik pas gewoon weer in mijn oude spijkerbroek! In ben zo blij dat ik de stap heb genomen. Vooraf had ik niet kunnen bedenken dat de aanleiding van mijn eetgedrag ergens totaal anders vandaan kwam. Door jouw begeleiding is dit opgelost en ben ik weer letterlijk en figuurlijk in staat om los te laten. Ook al die kilo’s. Fantastisch! Heel erg bedankt.' - Jolanda

  Bel of mail me!

  Telefoon: 06 40 81 50 90
  Email: mail@femmeforte.nl

  Contact

  Kom je langs?

  Ligusterbaan 1
  (kamer 3.05), 2908 LW
  Capelle aan den IJssel

  Navigatie

  Openingstijden

  Alleen op afspraak