Tarieven

Heldere prijzen,
geen verborgen kosten.

Losse sessie

Aanvullend

€175

per sessie

Het komt gelukkig weinig voor dat er nog een extra sessie bijkomt. Wel kan het zijn dat je het ene probleem oplost en er toch nog wat anders speelt. In die gevallen is een vervolg sessie vaak al voldoende om de rest op te lossen. Een enkele losse sessie is meestal niet voldoende om mee te starten. Daarom starten we altijd met een traject van drie sessies.

Soulkey therapie

€350

voor één sessie

Soulkey therapie is een geavanceerde vorm van regressie-, reincarnatie- en hypnose therapieen. Vanuit een diepe staat van ontspanning wordt je veilig begeleid in jouw spirituele ontdekkingsreis. Tijdens deze reis kun je energetische connecties, visualisaties, gevoelens en emoties ervaren waaraan een boodschap of een inzicht aan is verbonden.

Kinderhypnotherapie

€495

voor vier sessies

In het totaal één online sessie en drie live sessies. Het traject start met de moeder van het kind. De moeder kan onbedoeld problemen doorgeven. Mochten er punten voor verbetering zijn, dan komt de moeder voor de eerste sessie. Daarna volgen er nog twee sessies met het kind. Hypnotherapie werkt zeer goed bij de meest uiteenlopende klachten bij kinderen.

Veel gestelde vragen

Heb je vragen? Bekijk onderstaande antwoorden of neem contact op.

 • Hoe lang duurt een sessie?

  Het is de bedoeling dat je per sessie een doel bereikt. De sessies duren daarom zo lang als nodig, maar ongeveer tussen één uur en twee uur. Ik plan mijn afspraken ruim en neem voldoende de tijd voor je. Mocht een sessie om welke reden dan ook uitlopen, dan is die ruimte er.

 • Welk resultaat kun je verwachten?

  Hypnotherapie is zeer effectief bij de meest uiteenlopende problemen. Het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met je probleem. De sessie is zo effectief als jij wilt. Ik heb helaas geen toverstokje. Uiteraard ben ik er voor je om je de juiste weg te wijzen en begeleid ik je om op de meest effectieve manier veranderingen te laten plaatsvinden. En vergeet niet dat 95% van mijn cliënten van hun klachten af zijn.

 • Krijg ik garantie?

  Omdat jij zelf aan de slag moet, kan ik ook geen garantie geven. Dat doen de huisarts, de psycholoog en de hartchirurg ook niet. Als ik merk dat je echt je best doet en je alsnog niet het gewenste effect hebt verkregen in de drie sessies van het traject, dan bied ik je een vierde gratis sessie aan. Dat is alleen van toepassing wanneer ik denk dat je nog wat hebt aan een extra sessie en dat wordt door mij bepaalt.

 • Ben je aangesloten bij een beroepsvereniging?

  Ja dan ben ik. Ik ben aangesloten bij het VHEN. Voor meer informatie kijk op www.vhen.nl. Het VHEN heeft ook een klachtencommissie. Uiteraard heb ik een degelijke opleiding gevolgd tot hypnotherapeut en daarnaast heb ik een studie HBO Bedrijfskunde afgerond. Tevens heb ik een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten en daarmee voldoe ik aan alle eisen.

 • Wordt hypnotherapie vergoedt door de zorgverzekeraar?

  Over het algemeen niet. Er was een tijd dat als je aanvullend verzekerd was voor alternatieve geneeswijzen, sommige verzekeraars niet moeilijk deden. Tegenwoordig heb je als therapeut een AGB-code nodig. Om die te verkrijgen moet ik aan nogal wat (ook financiële) eisen voldoen. De vergoeding die je dan krijgt is laag. Het gaat dan bij de meeste zorgverzekeraars niet verder dan 30 a 40 euro per sessie. Er zijn dus wel een klein aantal hypnotherapeuten die een AGB-code hebben. Ik kies er bewust niet voor, want ik ben van mening dat als je zelf betaalt voor je sessies, het resultaat ook beter is. If you don’t pay, you don’t pay attention!

Afspraak maken?

Neem contact op.

Maak een afspraak, ik neem binnen een werkdag contact met je op.


  Bel of mail me!

  Telefoon: 06 40 81 50 90
  Email: mail@femmeforte.nl

  Contact

  Kom je langs?

  Ligusterbaan 1
  (kamer 3.05), 2908 LW
  Capelle aan den IJssel

  Navigatie

  Openingstijden

  Alleen op afspraak