Hypnotherapeut in Rotterdam

Angst en paniekaanvallen zijn vaak zeer intens en kunnen een grote invloed hebben op de dagelijkse activiteiten en het welzijn van een persoon. De fysieke en emotionele symptomen van angst en paniek kunnen soms overweldigend zijn en het kan moeilijk zijn om deze gevoelens te begrijpen en te beheersen. Het is belangrijk om te weten dat je niet alleen bent en er zijn verschillende manieren om dit te verhelpen, waaronder therapie, meditatie en ademhalingsoefeningen.

Als Rotterdamse hypnotherapeut help ik veel mensen in de omgeving met de juiste ondersteuning en hulpmiddelen. Zo kunnen mensen met angst en paniekaanvallen hun symptomen onder controle krijgen en een gezonder en evenwichtiger leven leiden.

Op zoek naar hypnotherapie in Rotterdam?

Als je op zoek bent naar een hypnotherapeut in omgeving Rotterdam, dan zit je goed. Ik bied professionele hypnotherapie aan voor verschillende soorten problemen, maar mijn specialisme is angst en paniekaanvallen.

Hypnotherapie is een veilige en effectieve manier om problemen aan te pakken en te overwinnen. Tijdens de sessies help ik jou om je onderbewustzijn te bereiken, waar we samen de oorzaak van je problemen kunnen vinden en oplossen.

Over mij

Ik ben een opleiding tot hypnotherapeut gaan volgen door een eigen, fijne ervaring met een hypnotherapeut. Het was zo bijzonder dat ik zelf hiermee ook mensen wilde gaan helpen. Mensen helpen vind ik namelijk het mooiste wat er is. 

In 2013 ben ik begonnen met de NLP Practitioner opleiding en sinds 2019 heb ik mijn eigen hypnotherapiepraktijk. Sindsdien ben ik een hypnotherapeut in Rotterdam en omgeving. Ik merkte dat mijn hart sneller ging kloppen van cliënten met angst en paniekaanvallen omdat ik zelf heel goed weet hoe het was om hiermee te moeten leven. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in angst en paniek.

Wat doet een hypnotherapeut?

‘Wat doet een hypnotherapeut?’ Is de vraag die ik vaak krijg. Een hypnotherapeut kan een trance opwekken en deze therapeutisch inzetten. Op deze manier creëert een hypnotherapeut ruimte om te werken aan de oplossing van het probleem waar je mee gekomen bent. Een hypnotherapeut leert jou, op een andere manier dan je gewend bent, naar jezelf te luisteren. Je komt dichter bij je onbewuste gevoelens en overtuigingen, waardoor nieuwe inzichten ontstaan. Een hypnotherapeut helpt jou om klachten die ergens in het verleden zijn ontstaan, te verhelpen. 

Hypnotherapie traject in Rotterdam

Woon je in de buurt? En ben je op zoek naar een hypnotherapeut in Rotterdam? Dan help ik jou graag! Als hypnotherapeut adviseer ik voor bijna alle problemen een hypnotherapie traject van drie sessies. In 95% van de gevallen is dit voldoende. 

 • In de eerste sessie identificeren we het probleem. 
 • In de tweede sessie achterhaal je waar het vandaan komt en begeleid ik je om het op te ruimen. 
 • In de derde sessie kijken we wat er nog nodig is, zodat je zonder problemen verder kunt. 

 

De hypnotherapie sessies duren zo lang als nodig, maar gebruikelijk is tussen één en twee uur. Als hypnotherapeut plan ik mijn afspraken ruim en neem voldoende tijd voor je. Mocht de hypnotherapie sessie om welke reden dan ook uitlopen, dan is die ruimte er. 

Wil jij graag van een angst af, maar weet je niet hoe? Laat mij je helpen en neem vrijblijvend contact op.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

 

Ik reageer binnen één werkdag! Soms reageer ik per mail, maar meestal bel ik je even om een en ander goed toe te kunnen lichten.


  Image Icon
  Femke wist de kern van het probleem te raken. Ik voelde me direct bij haar op m’n gemak.
  Image Icon
  Hypnose heeft mij verder geholpen, daar waar de twee psychologen waar ik geweest ben, niet konden helpen.

  Bel of mail me!

  Telefoon: 06 40 81 50 90
  Email: mail@femmeforte.nl

  Contact

  Kom je langs?

  Ligusterbaan 1
  (kamer 3.05), 2908 LW
  Capelle aan den IJssel

  Navigatie

  Openingstijden

  Alleen op afspraak