Behandeling

Holistische Therapie

Vanuit de bovenlaag, naar de onderstroom.

Holistisch houdt in dat ik als therapeut kijk naar het totale plaatje. Dat doe ik op zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Wanneer één van de niveaus uit balans is, dan heeft dat effect op alle andere niveaus. Het kan goed zijn dat de balans op meerdere niveaus prima is, maar doordat één niveau uit balans is, je daardoor ook klachten kan ervaren op alle andere niveaus. Mijn taak is om de disbalans te vinden en te herstellen. Dit helpt jou met het vinden van balans, harmonie en innerlijke rust.

Als we het over energie van de mens hebben dan bedoelen we daar vaak de hoeveelheid energie die we hebben om de dag door te komen. Energie is echter nog veel meer dan dat. Sommige bezigheden kosten enorm veel energie, terwijl andere juist energie opleveren. Dat geldt niet alleen voor bezigheden, maar ook voor mensen. Sommige mensen kosten enorm veel energie en andere leveren juist energie.
Dan zijn er ook nog energiebanen door ons lichaam. Soms kan energie niet goed doorstromen doordat er bijvoorbeeld blokkades zijn ontstaan. Door die blokkades kun je allerlei klachten ervaren, zowel fysiek als emotioneel. Hoe zit het met jouw energie? En met jouw energiebanen? Ben jij in balans?

Populaire behandelingen

Reiki

In westerse reiki wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam met een veronderstelde vorm van levensenergie wordt behandeld.

Klankschaalhealing

Aangezien het lichaam resoneert met de trillingen van klankschalen, zorgt een klankmassage voor ontspanning en brengt dit het lichaam en de energie opnieuw in balans.

Kundalini Reiki 

Richt zich op de belangrijkste energiecentra, of chakra’s, in het lichaam om de algehele energiebalans te herstellen.

Chakra healing

Door verschillende massagetechnieken worden energieblokkades opgelost.

Benieuwd welke behandeling het beste bij jou past?
Neem gerust contact op, ik leg het je graag uit.

Email: mail@femmeforte.nl
Telefoon: 06 40 81 50 90

Holistische therapie of energetische therapie, wat is dat precies?

De gedachte achter energetische therapie is dat alles energie is. Een energetische behandeling is een methode waarbij simpel gezegd universele energie wordt gebruikt om je gezond te maken of te houden. Je kent het wel; je stoot je knie en je wrijft over je knie of je hebt hoofdpijn en legt een hand op je hoofd. Door de aanraking draag je warmte en energie over en dat verlicht de pijn. Op zo’n moment stimuleer je het zelfhelende vermogen van het lichaam. Energetische therapie werkt hier ook mee, zodat de energie weer kan stromen. Als energetisch therapeut werk ik op een holistische manier.

Welke klachten kun je behandelen met energetische therapie?

Energetische therapie is geschikt voor iedereen. Zowel kinderen als volwassenen. Een energetische behandeling kan uitkomst bieden bij lichamelijke klachten, het mentale welzijn of de emotionele gesteldheid.

Je kunt bij mij terecht voor:

✪ Stress

✪ Lusteloosheid

✪ Slaapproblemen

✪ Depressie

✪ Rug- en hoofdpijn

✪ Chronische klachten

✪ Rust en ontspanning

Behandelingen kunnen onder andere bestaan uit:

✪ Reiki

✪ Aura healing

✪ Chakra healing

✪ Magnetiseren

✪ Klankschaalhealing

✪ Soul healing

✪ Kundalini Reiki

Tarief = €75 per behandeling

Wanneer je een gratis intake plant, kijken we samen welke behandeling het beste bij jou past. De intake is gratis, daarna kost elke energetische behandeling €75. De sessie duurt 50 minuten.

Weet je al welke behandeling je wilt en heb je geen intake nodig?
Maak dan gerust een afspraak voor de behandeling die jij graag wilt.

Laat mij je helpen

Image Icon
Femke wist de kern van het probleem te raken. Ik voelde me direct bij haar op m’n gemak.
Image Icon
Hypnose heeft mij verder geholpen, daar waar de twee psychologen waar ik geweest ben, niet konden helpen.

Bel of mail me!

Telefoon: 06 40 81 50 90
Email: mail@femmeforte.nl

Contact

Kom je langs?

Ligusterbaan 1
(kamer 3.05), 2908 LW
Capelle aan den IJssel

Navigatie

Openingstijden

Alleen op afspraak