Ervaringen

Benieuwd hoe de hypnose sessies het leven van andere personen veranderden? Graag deel ik hun ervaringen hieronder. Ook hulp nodig? Laat mij je helpen bij angst en paniek, soulkey therapie of hypnotherapie.

Image Icon

``Wat een geweldig en vooral snel effect!``

Mijn hsp dochter liep vooral sinds de middelbare school tegen grote drempels aan en mede door opgekropte emoties, Corona en de verharde maatschappij werd ze steeds stiller, teruggetrokken, had een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen en ook kwamen er steeds meer angsten opzetten.

Door zelf zoeken kwam ik op hypnotherapie en Femke sprak me al direct aan. Al snel konden we starten en na de 1e sessie werd onze dochter al rustiger. Na de volgende sessie werden haar angsten al minder en de meeste zelfs weg en zag je haar met de dag opknappen, weer stralen en uit haar schulp komen met meer zelfvertrouwen. Wat een geweldig en vooral snel effect! Ook mijn jongere dochter ( ook een gevoelig nadenkertje) heeft de sessies bij Femke gehad, ze kreeg vaak migraine en dacht veel over alles na. Na de sessies werd de spanningshoofdpijn / migraine veel minder / zo goed als weg, kon ook makkelijker loslaten en kreeg ze weer het vertrouwen terug in haarzelf.

Ik ben dankbaar dat ik dit bij Femke voor mijn dochters kon doen, omdat ze nu duidelijk veel lekkerder in hun vel zitten en alles, wat onderbewust opgekropt was, via hypnose door Femke werd hersteld.

Ik raad Femme Forte dan ook echt aan!

Femke is een lieve oprechte vrouw die ons via hypnose erg goed heeft geholpen en zowel ik als mijn dochters haar erg dankbaar voor zijn!

Carina
Image Icon

``Zeer professioneel``

Femke heeft mij geholpen weer zonder angst te kunnen leven. Zeer professioneel en zorgzaam voor haar client.

Fienie
Image Icon

``Ze wist de kern van het probleem te raken``

De hypno behandeling bij Femke hebben voor mij goed geholpen. Hele vriendelijke, kundige vrouw. Ze wist de kern van het probleem te raken. Voelde me direct bij haar op m’n gemak. Prettig contact.

Astrid
Image Icon

``Ik leef weer``

Ik beveel Hypnotherapie van Femme Forte aan. Vanaf mijn 8e jaar kreeg ik last van angst-en paniekaanvallen. Na jarenlange therapieën was ik ten einde raad. Ik dacht het moet nu anders. Ik besloot Hypnotherapie te gaan doen. Ik ben gaan Googlen en kwam zo bij Femke terecht. Ze sprak me direct aan en heb contact met haar opgenomen. Femke is een erg prettig persoon, waarbij je je direct op je gemak voelt. Na 3 sessies durfde ik het aan om eindelijk weer op vakantie te gaan. Wat een verademing. De angsten die ik had, voor het vliegen, autorijden, openbaar vervoer is voor een groot deel verdwenen. Wat ben ik je dankbaar. Ik kan zeggen: ik leef weer. Ik kan het leven weer aan en kan ook weer genieten, wat ik jaren niet heb gedaan door mijn angsten/paniek. Dank je wel lieve Femke!

Marja
Image Icon

``Echt een aanrader``

Met heel veel spanning ben ik naar de eerste afspraak bij Femke gegaan. Angstig, onzeker, maar ook wel vastbesloten. Femke heeft mij helemaal op mijn gemak gemaakt door uit te leggen wat hypnose inhoudt en hoe het allemaal werkt. Na de eerste sessie was ik al zoveel meer ontspannen. De tweede sessie ging ik dus met minder angst en spanning tegemoet. Ook dit voelde weer zo fijn en ik begon aan mezelf te merken dat er echt iets gebeurde met mij. De laatste sessie: puntjes op de i nu. Toch wel weer spannend, want wat als…. Maar die spanning was niet nodig. Nu, een aantal maanden later, merk ik nog elke dag hoeveel ik aan de sessies bij Femke heb gehad en nog steeds heb. Echt een aanrader als je aan jezelf merkt dat je vastloopt! Femke, ontzettend bedankt voor alles!

Georgina
Image Icon

``Femke werkt erg fijn``

Hypnose heeft mij verder geholpen, daar waar de twee psychologen waar ik geweest ben, niet konden helpen. Ik had hiervoor nooit zoiets eerder geprobeerd, maar ik zou het iedereen aanraden die moeite heeft met angstige gevoelens. Femke werkt erg fijn en ik ben heel dankbaar dat ik hypnose bij haar heb gedaan.

Eveline
Image Icon

``Voelde mij gelijk op mijn gemak``

Top sessies gehad! Hele lieve vrouw, vriendelijk en neemt goed de tijd voor je. Al de eerste sessie toen ik daar kwam, voelde ik me al gelijk goed op mijn gemak. Bij het begin twijfelde ik, of ik dit wel moest doen… wist niet wat ik ervan moest verwachten, want ik had er geen ervaring mee. Maar ik ben zeker zeer goed geholpen en tevreden met het resultaat!

Ted
Image Icon

``Na een aantal sessies, was ik verlost``

Al lange tijd had ik erg veel last van een extreem hoog stress niveau, ik was bijna doorlopend aan het trillen en functioneren was daardoor erg moeilijk geworden. Ik wist niet wat de oorzaak was van die stress maar ik ging er wel echt onder gebukt. Na een aantal sessies bij Femke was ik verlost van het trillen en ik voel mij nu een stuk meer ontspannen. Het is heel bijzonder om de hypnose sessies mee te maken, ik vond het vooraf best spannend, maar dat was nergens voor nodig, het was alleen maar heel prettig en Femke leidde me er met vaste hand doorheen. Als je ergens mee rondloopt waardoor je leven negatief beïnvloed wordt, neem dan zeker eens contact op met deze dame 🙂

Susan
Image Icon

``Het is het meer dan waard!``

Voordat ik bij Femke kwam wist ik niet meer hoe ik mijn angst en paniek klachten ooit nog onder bedwang zou kunnen krijgen. Een hele enge gedachte die je van binnen opvreet. Nu - een paar maanden na de sessies met Femke - kan ik vol vertrouwen zeggen dat ik ben 'genezen'. Niet dat je ooit volledig van zulke gevoelens af zult komen, maar ik hoef niet meer angst te hebben voor de angst. Het zet nooit meer door. En daar gaat het om. Dat is wat ik door Femke haar therapie heb bereikt. Een grote aanrader voor iedereen die last heeft van angst/paniek klachten. Het is het meer dan waard!

Ruben
Image Icon

``Een doeltreffende aanpak``

Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor de sessies bij Femke. Door haar openheid voel je je snel op je gemak en zij neemt de tijd om goed naar je verhaal te luisteren en zich te verdiepen in je probleem. Zij gaat terug naar de oorzaak waardoor je echt kan werken aan de oplossing van je angsten.

Ik heb me vaak afgevraagd of de angstgevoeligheid van onze dochter te maken had met haar vroeggeboorte. Ik heb deze vragen ook gesteld aan mensen die werken in de reguliere gezondheidszorg. Deze belangrijke vraag kon door hen niet worden beantwoord. Het eerste gesprek met Femke voelde echter als thuiskomen want zij ging meteen terug naar de geboorte van onze dochter. Eindelijk een doeltreffende aanpak; eindelijk werken aan een echte oplossing ! Verder is de prijs- en kwaliteitsverhouding super!

Lytske
Image Icon

``Voelt zoveel beter!``

Ik kon niet normaal meer bepaalde dingen doen zonder angst. Ik was het zat en toen ben ik naar Femke gegaan. Zij heeft me geholpen. Nu kan ik de dingen die fout gingen, doen zonder angst te hebben en dat voelt zoveel beter!

Berit
Avatar

``Schroom niet, gewoon Femke mailen!``

Doordat ik een heftige paniekaanval had gehad ben ik op zoek gegaan om te begrijpen waar dit gevoel vandaan kwam en waarom dit toch elk jaar gemiddeld 2 keer voor kwam. In mijn zoektocht naar hulp kwam ik op het spoor van hypnose, deze weg van hulp had ik nog niet bewandeld. Via onderzoek kwam ik bij Femke uit, haar levensverhaal op haar site sprak mij zeer aan omdat ze zelf ook ervaringsdeskundige is op het gebied van angst. Femke heeft mij uitstekend geholpen om samen te onderzoeken waar de paniekaanvallen vandaan komen, Femke geeft je van het eerste contact duidelijkheid of ze je kan helpen. De eerste ontmoeting was warm en ze gaf me een gevoel van veiligheid om over mijn problemen zo openlijk mogelijk te praten en mezelf maximaal in te zetten, ze legt uit hoe hypnose werkt en gaat daarna met je aan de slag. Zeer bijzonder om mee te maken zo’n eerste keer onder hypnose! Na afloop oefenstof (mp3 zelfhypnose door haar zelf ingesproken) mee gekregen. Wat ik heel prettig vond is dat je samen met Femke gaat zoeken waar nu toch al die problemen vandaan komen, ze gaat er voor 100% voor om je zo goed mogelijk te helpen. De hypnosetherapie bij Femke heeft mij na 30 jaar emotioneel heen en weer geslingerd te hebben, vertrouwen gegeven dat je zoals ze zelf zegt “leren leven met problemen?, dat gaan we niet doen!, we gaan ze oplossen!” dat het goed komt! Mocht men deze review lezen en nog twijfelen of het iets voor je is? Schroom niet, gewoon Femke mailen! Dit zal je kijk op je eigen leven volledig veranderen. Femke dank je wel voor alle hulp die me het pad van de vrijheid hebben gewezen!

Kees