Behandeling

Angst & Paniek

Persoonlijke hypnotherapie sessies

Binnen 6 weken minder last van angst en paniekaanvallen. Met 3 één-op-één sessies help ik 95% van mijn cliënten van hun angst en paniek af.

Korte wachtrij

Je kunt meestal binnen 15 werkdagen terecht.

Snel resultaat

In drie behandelingen van angst en paniek af.

Tot de kern

Onder hypnose bereik je gedachten, gevoelens en herinneringen waar je anders niet bij kan.

Echte successen

95% van mijn cliënten ervaart minder angst en paniek na een traject van van zes weken.

Angst en paniek hoeven geen onderdeel van je leven te zijn...

Paniekaanvallen! Je hart gaat tekeer, je hoofd bonkt, je kunt niet meer helder nadenken, je wordt misselijk. Je weet het zeker, er gaat iets vreselijks gebeuren. Paniek. Vluchten of vechten?

Hoe voelt een paniekaanval?

✪ Ineens is het er. Angst. Je kunt niet meer helder nadenken en weet even niet meer wat je moet doen. Je wilt alleen nog maar onder een dik dekbed kruipen en door niemand gestoord worden.

✪ Een verlammend gevoel. De angst slaat toe. Je kunt je niet meer bewegen en weet al helemaal niet wat je moet zeggen. Je wilt weg uit deze situatie, maar hebt geen idee hoe.

✪ Je raakt in paniek. Het zweet breekt je uit. Als er mensen in je buurt zijn dan ren je weg. Als er niemand in de buurt is dan ga je gillen of heel hard huilen. Je zit er compleet doorheen.

✪ Je weet niet meer waarop je kunt vertrouwen. Je lichaam geeft verkeerde signalen.Je voelt je onzeker. Want je weet nooit wanneer de volgende paniekaanval weer opkomt.

✪ Je weet dat de angst buiten proportioneel is, maar je hebt het niet onder controle. Als je nu niets onderneemt dan wordt het van kwaad tot erger.

Vrijblijvend kennismaken?

Voordat we een traject aangaan neem ik altijd telefonisch contact op om naar je verhaal te luisteren. Verder krijg je alle tijd om vragen te stellen.

  Omgaan met paniekaanvallen

  De mensen om je heen proberen het te begrijpen, maar snappen niet waarom en ze weten niet goed hoe ze op je moeten reageren. Je twijfelt aan jezelf. Je durft er niet meer over te praten, want je merkt steeds vaker dat mensen om je heen je niet meer kunnen volgen. Ze nemen afstand of komen met goed bedoelde adviezen waar je niks mee kunt. Je wordt moe van het steeds weer moeten uitleggen dat de goed bedoelde adviezen niet voor jou werken. Je wordt er depressief van en weet niet hoe je het tij moet keren.

  Onzekerheid door angst

  En dan volgt er een periode dat het wel weer met je gaat. De paniekaanvallen zijn voor even verdwenen. Je voelt je weer wat beter en opgelucht. Maar het is niet te voorspellen wanneer de volgende paniekaanval komt. Dat maakt je onzeker. Dat jou dit overkomt is onbegrijpelijk. Je had toch alles op een rij en onder controle? Jij bent toch juist degene die voor anderen klaarstaat, degene die zo goed weet hoe anderen hun problemen moeten oplossen? Mensen komen juist naar jou met hun problemen! En nu je zelf worstelt weet je niet hoe je dit kunt omzetten. En er met anderen over praten helpt al helemaal niet.

  Tarief = €495

  Voor bijna alle problemen starten we dit traject. Dit traject bestaat uit 3 sessies. In 95% van de gevallen is dit voldoende. In de eerste sessie identificeren we het probleem. In de tweede sessie achterhaal je waar het vandaan komt en begeleid ik je om het op te ruimen. In de derde sessie kijken we wat er nog nodig is, zodat je zonder probleem verder kunt.

  Hulp bij angst en paniek

  Hoe is het mogelijk dat jou dit is overkomen? Jij was toch juist altijd heel sterk. Je kon de hele wereld aan, en nu wordt jouw wereldje steeds kleiner. Je wordt knettergek van jezelf. Je kan niet logische nadenken en raakt steeds verder in een isolement omdat je geen zin meer hebt in goedbedoelde adviezen. Dus verzin je steeds een smoes om maar nergens meer heen te hoeven. Je wilt er zo graag van af, maar je weet niet hoe. Je hebt al zoveel geprobeerd. Jouw toekomst wordt uitzichtloos als je nu niet in actie komt.

  Laat mij je helpen

  Image Icon
  Femke wist de kern van het probleem te raken. Ik voelde me direct bij haar op m’n gemak.
  Image Icon
  Hypnose heeft mij verder geholpen, daar waar de twee psychologen waar ik geweest ben, niet konden helpen.

  Bel of mail me!

  Telefoon: 06 40 81 50 90
  Email: mail@femmeforte.nl

  Contact

  Kom je langs?

  Ligusterbaan 1
  (kamer 3.05), 2908 LW
  Capelle aan den IJssel

  Navigatie

  Openingstijden

  Alleen op afspraak